Bent u op zoek naar een occasion? Wij bieden al een ruime tijd een groot aanbod aan tweedehands auto’s aan. Onder het kopje Occasions vind u ons ruime aanbod aan personenauto’s en bedrijfsauto’s.

Het bieden van kwaliteit en serves is bij ons van grootste belang. Graag zien wij uw ook als tevreden klant bij ons vertrekken, in 1 van de occasions die bij ons momenteel te koop staan.

In Limmen vind u onze showroom die altijd ruim gevuld is met tweedehands auto’s. Wij bieden auto’s aan in verschillende prijsklasse zodat er altijd iets voor u bij zit.

Naast personenauto’s beschikken wij ook over een ruim aanbod aan bedrijfswagens. In onze showroom aan de Dorpsstraat in Assendelft laten wij onze occasions graag aan uw zien. Al onze auto’s en bedrijfswagens worden geleverd met een eerlijke kilometerstand en Nationale Auto Pas. Wanneer u op zoek bent naar een autobedrijf dan is het zeker de moeite om waard om bij ons langs te komen. Om teleurstelling te voorkomen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

U kunt gemakkelijk contact met ons openen.

U bent van harte welkom in onze showroom,  Autobedrijf JVB in Limmen staat altijd voor u klaar.